Bota e futbollit eshte plot me rekorde

Llogaritje te ndryshme, qe nga transfertat me te shtrenjta, golat e shenuar, rezultate e te tjera, jane rekorde interesante te arritura ne periudha te ndryshme dhe te veshtira per t’u thyer. Ne vazhdim, jane 5 rekordet me te veshtira per t'u thyer nga bota  futbollit.

unionbank