w460Kosova është parë si favorit nga kompanitë e basteve për sfidën e nesërme miqësore përballë Haitit.

Kompania Lottosport, për fitoren e Kosovës ka vendosur kuotën 1.90, derisa fitorja eventuale e Haitit është kotuar me 3.20. Kurse, barazimi në këtë përballje ka kuotën 3.10. Kosova dhe Haiti përballen sot në orën 15:00 në stadiumin olimpik Adem Jashari.

Kosova 1.90  Barazim 3.20  Haiti 3.10