Demy De Zeeuw, qendermbrojtesi i Spartak Mosca-s dhe i kombetares holandeze, ka festuar si te gjithe 8 Marsin. Por festa e tij perbeht nga nje grup femrash qe do te benin te lumtur cdo mashkull...

unionbank