Arianny Celeste dhe Brittney Palmer, jane vajzat e ringut te boksit (Ultimate Fighting Championship). Ato kane pozuar nudo per nje reviste angleze. Nga ringu deri ne kopertine, rezultati nuk ndryshon: te gjithe cmenden pas tyre